Η παρατηρητικότητα και τα άμεσα αντανακλαστικά της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε γλίτωσαν τελευταία στιγμή Αμερικανό από ληστεία στα Εξάρχεια.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order, ξημερώματα της 02/05/2022 και ώρα 02:00 τα ξημερώματα, επί της οδού Σολωμού στα Εξάρχεια διερχόμενη ομάδα Ο.Π.Κ.Ε εντόπισε δύο αλλοδαπούς με περίεργη συμπεριφορά.

Με αστραπιαίες ενέργειες οι αστυνομικοί προσέγγισαν το σημείο και διαπίστωσαν πως ο 19χρονος με καταγωγή από την Αίγυπτο, είχε ήδη κυριολεκτικά «βάλει το μαχαίρι στον λαιμό» 28χρονου Αμερικανού προκειμένου να τον ληστέψει αφαιρώντας του το πορτοφόλι.

Ο άτυχος παθών σύμφωνα με πληροφορίες είχε παρασυρθεί από τον δράστη, προκειμένου να τον ακολουθήσει σε σκοτεινό σημείο, όπου και με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιχείρησε να τον ληστέψει.

Για καλή του τύχη όμως και έπειτα από τις δυνατές φωνές προς βοήθεια, το πλήρωμα της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε αντιλήφθηκε το περιστατικό και άμεσα προχώρησε στη σύλληψη του 19χρονου Αιγύπτιου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης ήταν γνώριμος στις Αρχές, μιας και έδινε το παρών για ίδιο αδίκημα, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν με συνοπτικές διαδικασίες δικογραφία για απόπειρα ληστείας και περί όπλων και τον «μαχαιροβγάλτη» Αιγύπτιο να οδηγείται στο Τ.Α Εξαρχείων.


ΠΗΓΗ lawandorder.gr