Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Συνάντηση της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Τρικάλων με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Μήτραινα


Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, το Δ.Σ. της Ένωσής μας συναντήθηκε στη Δ.Α. Τρικάλων με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Μήτραινα, καθώς και με τον αναπληρωτή Διευθυντή της Δ.Α.  Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Αθανάσιο Καππά.


Η συζήτηση διεξήχθη κάτω από άριστο κλίμα. Τέθηκαν  θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους του Α.Τ. Μετεώρων, καθώς και άλλων τμημάτων που υπηρετούν μέλη της Ένωσης.


Από την Ένωσή μας ζητήθηκε η ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό του γραφείου Τουριστικής Αστυνομίας του Α.Τ. Μετεώρων, ενόψει της επερχόμενης Τουριστικής περιόδου ,η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και προβλέπεται να είναι πολύ μεγάλη σε επισκεψιμότητα .

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού , όπως η ανάγκη εξεύρεσης λύσης κατάλληλου κτηρίου για την στέγαση του Α.Τ Μετεώρων ,θέμα που έχει ξεκινήσει σε προηγούμενο χρονικό διάστημα , σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων  την Δ.Α Τρικάλων και του Α.Τ Μετεώρων κάποιες ενέργειες , ώστε να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια.

Από την πλευρά του, ο κ. Διευθυντής μάς διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στήριξης για όλα τα παραπάνω θέματα και θα είναι δίπλα μας για οτιδήποτε χρειαστεί, είτε σε προσωπικό είτε σε υπηρεσιακό επίπεδο.


Το Δ.Σ. της Ένωσής μας εύχεται στον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Τρικάλων κ. Δημήτριο Μήτραινα όπως επίσης και στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Αθανάσιο Καππά επί 
 τη ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους, καλή και εποικοδομητική θητεία με αγαστή συνεργασία σε θέματα, που αφορούν το σύνολο του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.


bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου