Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Θωμάς Μπόζιαρης: "Εισπράξαμε την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια του Frontex"


 Μέσα από ανάρτησή ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Αττικής και Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Θωμάς Μπόζιαρης αναφέρθηκε στην επιχείρηση επιστροφής των αλλοδαπών στις χώρες τους.


Συγκεκριμένα ο ίδιος γράφει τα εξής:

Δ/νση Αλλοδαπών - Ελ. Βενιζέλος - Τιφλίδα - Ισλαμαμπάντ - Τιφλίδα - Ελ. Βενιζέλος - Δ/νση Αλλοδαπών.

Τετάρτη απόγευμα, επιστρέψαμε... Κατάκοποι.. Αλλά ικανοποιημένοι !!!

Μετά από 19 ώρες πτήσης, 26 ώρες συνολικής διάρκειας επιχείρησης και 4 απογειώσεις και προσγειώσεις χωρίς διανυκτέρευση και ξεκούραση.


Άλλη μία επιχείρηση επιστροφής Αλλοδαπών Υπηκόων στις χώρες τους από την αρμόδια Υπηρεσία και το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό αυτής έλαβε τέλος με Επιτυχία.

Το προσωπικό της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής

- δεν έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνο τις καθημερινές δράσεις πρωί απόγευμα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή Αλλοδαπών που στερούνται εγγράφων,

- δεν έχει αναλάβει μόνο τη διαχείριση των προσαγομένων, την σύνταξη των Διοικητικών απελάσεων, τη Φύλαξη και Διαχείριση και Μεταγωγή των κρατουμένων, ενώπιον Δικαστικών Αρχών, Δομών και ΠΡΟΚΕΚΑ,

- ΑΛΛΑ και την εξ ολοκλήρου Μεταγωγή - Επιχείρηση Επιστροφής των Αλλοδαπών στις Χώρες τους.

Για άλλη μια φορά, εισπράξαμε την ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια εκπροσώπων του φρόντεξ που ήταν παρών στην πτήση, για το Άψογο της Εκτέλεσής της Αποστολής.

Τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό που εκτελεί αυτές τις αποστολές και τα οποία χρήζουν Άμεσης Επίλυσης, έχουν μεταφερθεί και αναλυθεί διεξοδικά με Υπόμνημα του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής στην φυσική κ πολιτική Ηγεσία.

Νομίζουμε ότι ήρθε η ΩΡΑ από τη πλευρά της Ηγεσίας για ''ΔΡΆΣΗ ''


bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου