Σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 38 και 43 ετών, που ενέχονται περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (06-06-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών (ύψος Λαχανά) Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 38χρονο, του οποίου προπορευόταν σε σταθερή απόσταση, ως προπομπός, έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 43χρονο, προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή για τυχόν αστυνομική παρουσία και να ενημερώνει τον οδηγό του οχήματος μεταφοράς αλλοδαπών.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στα οχήματα, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του πρώτου πέντε (5) αλλοδαποί (οι 2 εκ των οποίων ανήλικοι), οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr