Συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της ανωτέρω Διεύθυνσης, συνέλαβαν δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών για δύο (2) περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα :
  • Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-06-2022) στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος των Νέων Βρασνών, όπου ο 25χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις (3) αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Βραδινές ώρες χθες (23-06-2022) στην Εγνατία Οδό ύψος κόμβου Κερδυλλίων, έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, βρέθηκαν στο εσωτερικό του, τρεις (3) αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας αντίστοιχα.


bordernews.gr