Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών και ημεδαπού


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 15-6-2022 στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 43χρονος ημεδαπός διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών και 38χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι στο πλαίσιο επιχείρησης που είχε πραγματοποιηθεί μεσημβρινές ώρες της 22-2-2022 στο Δήμο Κρωπίας για τον εντοπισμό δραστών που είχαν προβεί σε προγενέστερο χρόνο σε πυροβολισμούς σε βάρος ημεδαπού, αναζητούμενων με σχετικά εντάλματα σύλληψης, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο, κινήθηκε με το όχημα του με ανθρωποκτόνο πρόθεση, παρασύροντας και τραυματίζοντας τρεις αστυνομικούς και έναν 38χρονο ημεδαπό.

Ο 43χρονος κατελήφθη από κοινού με δύο έτερους ημεδαπούς ( 42χρονο και 50χρονο) να έχουν στην κατοχή τους -2,7- γραμμ. ηρωίνης, εντός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Κρωπίας, το οποίο σχημάτισε σχετική δικογραφία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr