Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Ελλάδα: Οι αστυνομικοί βγαίνουν στους δρόμους με ποδήλατα - Ποια περιοχή πρωτοπορεί στην ασφάλεια των πολιτών


Με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι αστυνομικοί σε παραλιακό μέτωπο περιοχής της χώρας μας, ώστε να ενισχυθεί η εμφανής αστυνόμευση και η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών της περιοχής.

Από προχθές (Τετάρτη 1 Ιουνίου), αστυνομικοί του Γραφείου Τουρισμού του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης θα κινούνται με ηλεκτροκίνητα και συμβατικά ποδήλατα στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, αλλά και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης .

Η εν λόγω δράση ξεκίνησε στην Πιερία το καλοκαίρι του 2017 και συμβάλει στην ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και στην άμεση διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης.

Αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τουριστών της περιοχής, σε συνεργασία παράλληλα με φορείς και Υπηρεσίες, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος .

Η αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για την αναβάθμιση της προστασίας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών της χώρας μας.

ΠΗΓΗ   carandmotor

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου