Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή: Άνδρας εισέβαλε με ρόπαλο στο κτίριο της ΕΡΤ


Συναγερμός σήμανε στην ΕΡΤ από την εισβολή ενός άνδρα με ρόπαλο στο κεντρικό κτίριο της Αγίας Παρασκευής.


O άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο της ΕΡΤ σπάζοντας την προστατευτική μπάρα.

Στη συνέχεια πεζή και σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, πέρασε μέσα στο κτίριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Στο μεταξύ, είχε κληθεί η αστυνομία και έσπευσαν στο ραδιομέγαρο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Σε σχέση με το συμβάν, η ΕΡΤ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό»
.


ΠΗΓΗ reporter.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου