Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου Σ/Φ Δωδεκανήσου προς την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών ΕλλάδοςΣε επιστολή του στο bordernews. gr που απέστειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου Κώστας Παπαβασιλείου, συγχαίρει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, για την επιτυχία της σχετικά με την πρώτη θέση που κατάλαβα στο Μπάσκετ. Συγκεκριμένα αναφέρει :

"Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου για την επιτυχία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η παρουσία σας στη διάρκεια του τουρνουά ήταν εντυπωσιακή και αξίζατε να κατακτήσετε το τρόπαιο. Οι επιδόσεις σας τα τελευταία χρόνια είναι μοναδικές (4 τρόπαιο). 

Η πρωτιά αυτή έρχεται ως επιστέγασμα μιας σειράς από μεγάλες επιτυχίες, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον ηχηρό τρόπο το ταλέντο των αθλητών , αλλά και την επίμονη και επίπονη δουλειά που γίνεται προκειμένου η ομάδα μας να κατακτά διαδοχικές κορυφές. 

Μονο υπερήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε για τις αθλητικές επιδόσεις αλλά και το ήθος των αθλητών και του προπονητή της Εθνικής Ομάδας."bordernews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου