Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής μέσα από την ανακοίνωσή της συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την συμβολή τους στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών.


Σας παραθέτουμε παρακάτω την ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συγχαίρει τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας, οι οποίοι συνέβαλαν στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών και παράλληλα στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού και δύο (2) ημεδαπών οι οποίοι, σε συνεργασία, είχαν συστήσει σε οικία στην περιοχή του Μαρκοπούλου Μεσογαίας συσκευαστήριο – εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Τετάρτης 25/05/22 σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε μονοκατοικία στην περιοχή του Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό δύο (2) ημεδαπών ανδρών ηλικίας είκοσι οκτώ (28) και τριάντα ενός (31) ετών, αντιστοίχως. Άμεσα οι τραυματίες παρελήφθησαν από σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. και διεκομίσθησαν εσπευσμένα σε εφημερεύον Νοσοκομείο, καθώς έφεραν εκτεταμένα εγκαύματα.

Με το πέρας της κατάσβεσης της φωτιάς, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας, σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν εντός της οικίας ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και ευρήματα που καταδεικνύουν πως στον συγκεκριμένο χώρο και ειδικότερα στο ισόγειο υπήρχε συσκευαστήριο – εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών ουσιών.

Οι συνάδελφοι του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας, επιλήφθηκαν της υπόθεσης και κατόπιν διεξοδικής και ενδελεχούς έρευνας που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως ο αλλοδαπός ενοικιαστής της οικίας, από κοινού με τους δύο (2) ημεδαπούς τραυματίες, κατείχαν συνολική ποσότητα εννέα (9) κιλών ινδικής κάνναβης σε διάφορες μορφές, συσκευασμένης και άμεσης προς διάθεση.

Η εν λόγω ποσότητα κατασχέθηκε και οι κατηγορούμενοι με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας, χάρη στην παρατηρητικότητα των οποίων εξιχνιάστηκε η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά, ότι παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, συνεχίζουν ακατάπαυστα να μοχθούν καθημερινά για την πάταξη της εγκληματικότητας, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.



ΠΗΓΗ eaynaa.gr