Πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας (φωτογραφίες & βίντεο)


Με μεγάλη συμμετοχή αστυνομικών υπαλλήλων, πάνω από 50, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.

Παράλληλα η Ένωση τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες μέλη της που διαχρονικά δίνουν αίμα, παρέδωσε kit πρώτων βοηθειών σε υπηρεσίες της Δ.Α. Φλώρινας και έναν απινιδωτή, τα οποία αγοράστηκαν από το ταμείο της.

Δηλώσεις έκαναν οι: Αθανάσιος Τάντσης, Μέλος της διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας και Μαγδαληνή Βιδίνη (Ελίνα), Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας

Αθανάσιος Τάντσης:

Σήμερα μας δόθηκε η δυνατότητα να μαζευτούμε στο κτίριο της αστυνομίας Φλώρινας για να πραγματοποιήσουμε εθελοντική αιμοδοσία. Αναλογιζόμενοι ότι στις τράπεζες αίματος πανελληνίως έχουν μειωθεί τα αποθεματικά τους, θέλαμε να συνεισφέρουμε και εμείς ως Έλληνες πολίτες προκειμένου να ξαναγεμίσουμε τις τράπεζες αίματος. Θεωρούμε ότι η συμμετοχή ήταν πέραν των προσδοκιών μας αφού ήρθαν πάρα πολλοί συνάδελφοι. Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι λειτουργεί τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας και μπορεί να δώσει αίμα όποιος επιθυμεί προκειμένου να συνεισφέρει για τους αστυνομικούς που είναι πάντα στο πλευρό του πολίτη.

Τέλος ως σωματείο αποφασίσαμε να τιμήσουμε τους συναδέλφους οι οποίοι δεν σταμάτησαν ποτέ να συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος, με μία πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Μαγδαληνή Βιδίνη (Ελίνα):

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται σήμερα στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας και ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας θα προβούμε στη χορήγηση kit πρώτων βοηθειών σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας καθώς και ενός απινιδωτή που θα εγκατασταθεί στο κτίριο καθότι ο αριθμός των πολιτών που προσέρχεται καθημερινά είναι τεράστιος όπως και ο αριθμός των συναδέλφων που υπηρετούν εδώ αλλά και προς αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.


























ΠΗΓΗ   florinapress.gr