Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για κατοχή κοκαΐνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων


Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -209,4- γραμμάρια κοκαΐνης, -2- μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των -635- ευρώ


Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 22/7 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, 30χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα το μεσημέρι στην Κοζάνη σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του συνολικά -209,4- γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των -335- ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Επίσης, κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της ανωτέρω Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οικία του 30χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια με μήκος λάμας -6- και -7- εκατοστών, αντίστοιχα, το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, δοχείο με υπολείμματα κάνναβης και μεταλλικό εξάρτημα χρήσης κοκαΐνης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


ΠΗΓΗ  kozanilife.gr