Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 διακινητές για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών - Έλεγχαν τη διαδρομή με μοτοσικλέτα για αστυνομία


Σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη τριών ατόμων που ενέχονται περίπτωση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (09-07-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας (ύψος Αγίου Βασιλείου) Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 23χρονο αλλοδαπό και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν στο εσωτερικό του 4 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν 36χρονος ημεδαπός και 24χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι κινούμενοι με μοτοσικλέτα, έλεγχαν τη διαδρομή για τυχόν αστυνομική παρουσία.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου