Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου τέσσερις αλλοδαποί που προσπάθησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις εξωτερικού


Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, τέσσερις αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα.

Ειδικότερα, οι αλλοδαποί μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Ακτίου και κάνοντας χρήση πλαστογραφημένων ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Επισημαίνεται ότι, στην πρώτη περίπτωση ένα ζευγάρι αλλοδαπών συνόδευε τα τρία ανήλικα τέκνα τους, ενώ στη δεύτερη περίπτωση δυο αδέλφια συνόδευαν τα δυο ανήλικα επίσης αδέλφια τους, για τα οποία επέδειξαν επίσης πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ κατασχέθηκαν όλα τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.


bordernews.gr