Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση


Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, -4- άτομα, για καλλιέργεια και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα, βραδινές ώρες χθες (06.07.2022), εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αρχικά μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ, στη συνέχεια, στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 45 εκατοστών.

Σε άλλη περίπτωση, στην Κέρκυρα, πρωινές ώρες χθες (06.07.2022), από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ημεδαπός, καθώς, στον προαύλιο χώρο της οικίας του βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 70 εκατοστών.

Επιπλέον, στη Ζάκυνθο, για διαφορετικές περιπτώσεις κατοχής μικροποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, συνελήφθησαν:
  • βραδινές ώρες της Τρίτης (05.07.2022), ημεδαπός, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και
  • πρώτες πρωινές ώρες χθες (06.07.2022), αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.


bordernews.gr