Συνελήφθη 59χρονος αλλοδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Καστοριάς


Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -30- συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους -33- κιλών και -200- γραμμαρίων


Συνελήφθη σήμερα (24-07-2022) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 59χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 59χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν -2- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -30- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -33- κιλών και -200- γραμμαρίων.


Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • 33 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • 1 κινητό τηλέφωνο και
  • 1 κάρτα SIM.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.




bordernews.gr