Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ξάνθη όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν το φορτηγό με τον εξοπλισμό των γυρισμάτων της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι», του Μανούσου Μανουσάκη.

Πρόκειται για ένα λευκό φορτηγό με πινακίδα ΝΧΑ1447 μπροστά το οποίο υπάρχει μια επιγραφή που γράφει «Άγιος Εφραίμ». Εντός του φορτηγού υπήρχε όλος ο εξοπλισμός της σειράς, όπως κάμερες και συστήματα ήχου μεγάλης αξίας, ενώ ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης έσπευσε να απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Ξάνθης να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος.

Το φορτηγό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το Ξενοδοχείο Έλενα και η κλοπή σημειώθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα. Ένας άνδρας από το προσωπικό της σειράς άκουσε το ήχο της όπισθεν του φορτηγού και εξήλθε του ξενοδοχείου, ήταν ωστόσο αργά μιας και οι δράστες είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ πλέον η τηλεοπτική σειρά «χτύπησε πίσω», μιας και σήμερα το συνεργείο θα αναχωρούσε από την Ξάνθη για να μεταβεί στην Βέροια, όπου θα συνεχίζονταν τα γυρίσματα.
 


ΠΗΓΗ  xanthinea.gr