Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός σε περιοχή της Πτολεμαΐδας για κλοπή


Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης αναζητείται ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία


Συνελήφθη σήμερα (27-07-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, ανήλικος ημεδαπός για κλοπή.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος και αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, χθες (26-07-2022) τις βραδινές ώρες εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι ημεδαποί, σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, εντός σταθμευμένου Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου και στη θέα των αστυνομικών ο 36χρονος αποβιβάστηκε από το όχημα και διέφυγε εκμεταλλευόμενος το σκότος προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών
διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω είχαν μεταβεί από κοινού σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου χρησιμοποιώντας εργαλείο (πένσα), έκοψαν συρμάτινη περίφραξη κτήματος, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο αυτού, πόρτες αλουμινίου περίπου εξήντα (60) κιλών, ενώ στη συνέχεια φόρτωσαν αυτές στο ανωτέρω όχημα.


bordernews.gr