Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ανήλικος βρέθηκε νεκρός σε φορτηγό… Ο έλεγχος των λιμενικών αποκάλυψε την τραγωδία..

Μία απίστευτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας κατά την διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό όχημα που βρισκόταν στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού.

Μετά από την ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού, το οποίο μετέφερε ποδήλατα, ακολούθησε ενδελεχής έλεγχος και εκεί εντοπίστηκε ανήλικος μετανάστης, περίπου 15 ετών, χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού.

Όπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού.

Ο Οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Πηγή epiruspost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου