Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη κλοπή και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας


Συνελήφθη χθες (21-7-2022) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη κλοπή και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη Χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX διαπίστωσαν ότι τα στοιχεία του οχήματος έφεραν ενδείξεις παραποίησης, ενώ όπως προέκυψε το όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ως κλαπέν.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.


bordernws.gr