Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Καλλιθέα: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης


Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη) στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας


Κατασχέθηκαν -1.936,5- γραμμ. κοκαΐνης, -1.880- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των -44.334- ευρώ, -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και -2- κινητά τηλέφωνα


Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 4-7-2022 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί, 30 και 38 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ημεδαπού στη διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα κατελήφθη ο 38χρονος σε βοηθητικό χώρο της οικίας του, να κατέχει με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, 10 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη και 2 συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη και ο 30χρονος να κατέχει εντός της οικίας του στην Καλλιθέα 3 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη.

Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • -1.936,5- γραμμ. κοκαΐνης
  • -1.880- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης
  • το χρηματικό ποσό των -44.334,4- ευρώ
  • -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • μοτοσυκλέτα
  • -2- κινητά τηλέφωνα
  • κουτί εταιρείας ταχυμεταφορών
Χαρακτηριστικό της δράσης του 38χρονου, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, αποτελεί η χρήση μοτοσυκλέτας στην οποία τοποθετούσε κουτί μεταφοράς προϊόντων εταιρείας delivery , με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των διωκτικών αρχών και την αποφυγή ελέγχου και σύλληψης.

Επιπρόσθετα, ο 38χρονος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου