Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ανήλικοι από τις δύο οικογένειες μάλωσαν μεταξύ τους - Στη συνέχεια ξεκίνησαν να πλακώνονται γυναίκες από τις δύο οικογένειες!


Άγρια συμπλοκή μεταξύ δεκάδων Ρομά και Αλβανών σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ στο Πάρκο Περιστέρια. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ανήλικοι από τις δύο οικογένειες μάλωσαν μεταξύ τους. Στη συνέχεια ξεκίνησαν να πλακώνονται γυναίκες από τις δύο οικογένειες, ενώ γρήγορα το επεισόδιο μετατράπηκε σε άγρια συμπλοκή με τη συμμετοχή των περισσότερων από 20 ατόμων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά δημιουργήθηκε καβγάς μεταξύ ανηλίκων και στη συνέχεια συνεπλάκησαν οι γονείς. Στο άγριο επεισόδιο που είχε διάρκεια περίπου μιας ώρας, χρησιμοποίησαν πέτρες, μπουκάλια από αλκοόλ και άλλα αντικείμενα, προκειμένου τα μέλη της μίας οικογένεια να επιτεθούν στους άλλους.



Έντρομοι κάτοικοι της γειτονιάς ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έσπευσε με πολύ ισχυρές δυνάμεις στο σημείο. Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, μέχρι στιγμής.




Σημειώνεται ότι μετά το αρχικό επεισόδιο στην συνέχεια υπήρξε νέα ένταση με την αστυνομία να επεμβαίνει ξανά. Οπως είπαν κάτοικοι στο protothema.gr, τα επεισόδια είναι συχνά μεταξύ των ίδιων ατόμων στην περιοχή και φοβούνται ότι θα υπάρξει και συνέχεια.



















ΠΗΓΗ   protothema.gr