Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι των ηλικιωμένων χθες προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ


Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι των ηλικιωμένων χθες προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ και λέγοντάς τους να βγάλουν χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο είχαν έξω γιατί υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω βραχυκυκλώματος

Την… πάτησαν από το αυτοκίνητό τους οι απατεώνες που πήραν χθες το απόγευμα περισσότερες από 15.000 € από ηλικιωμένο ζευγάρι σε χωριό της περιοχής της Πύλης.

Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι των ηλικιωμένων χθες προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ και λέγοντάς τους να βγάλουν χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο είχαν έξω γιατί υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς, λόγω βραχυκυκλώματος!!!…

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων πείστηκε και μεταξύ των άλλων έβγαλε και μια σακούλα με τα χρήματα τα οποία οι επιτήδειοι πήραν και εξαφανίστηκαν.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα τους… άφησε το αυτοκίνητο και υποχρεώθηκαν να φύγουν για τον τόπο καταγωγής τους (Ημαθία) με άλλο όχημα. Το αυτοκίνητό τους ωστόσο είχε εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές οι οποίες περίμεναν υπομονετικά την εμφάνισή τους, όπως και έγινε το πρωί της Τρίτης.

Οι δράστες συνελήφθησαν, παρέδωσαν μέρος των χρημάτων και αναμένεται και το… υπόλοιπο ποσό από τη Βέροια.

ΠΗΓΗ   thessaliatv.gr