Συνελήφθησαν άμεσα -2- ανήλικοι ημεδαποί για απόπειρα ληστείας σε βάρος ημεδαπής στην Κοζάνη


Επιπλέον, συνελήφθησαν -2- ημεδαπές, για παραμέληση της εποπτείας των προαναφερόμενων ανηλίκων


Συνελήφθησαν χθες (25-08-2022) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας και του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι διέπραξαν απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, σε βάρος 64χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (25-08-2022) το απόγευμα, οι ανήλικοι πλησίασαν την 64χρονη, η οποία κινούνταν πεζή και με την χρήση βίας αποπειράθηκαν από κοινού να αποσπάσουν την τσάντα της, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, εντόπισαν και προσήγαγαν τον έναν εξ αυτών, ενώ ακολούθως συνελήφθη και ο έτερος δράστης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, συνελήφθησαν -2- ημεδαπές (47 και 52 ετών), μητέρες των ανωτέρω, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι ανήλικοι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


bordernews.gr