Το όχημα ήταν σβηστό, τα τζάμια έκαιγαν από την ζέστη και ο σκύλος ήταν ταλαιπωρημένος και πνιγμένος.....


Ο αστυνομικός Maharaj του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ) συμμετείχε στη διάσωση του σκύλου που εγκατέλειψε ο ιδιοκτήτης του σε σταματημένο όχημα, όπου η ζωή του κινδύνευε λόγω ζέστης και έλλειψης αέρα. Η ομάδα έσπασε το τζάμι για να το βγάλει, συνήλθε και βρήκε νέο σπίτι.

Στην πόλη της Νέας Υόρκης (Ηνωμένες Πολιτείες), οι γείτονες ανέφεραν στην αστυνομία για ένα σκυλάκι που ήταν κλειδωμένο σε αυτοκίνητο και εντελώς μόνο του.

Το όχημα ήταν σβηστό, τα τζάμια έκαιγαν από την ζέστη και ο σκύλος ήταν ταλαιπωρημένος και πνιγμένος. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της Περιφέρειας 19 δεν άργησε να πάει στο έκτακτο περιστατικό , αφού η ζωή του ζώου βρισκόταν σε κίνδυνο.



Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί στο Twitter , το κουτάβι ήταν κλειδωμένο στο όχημα για 2 ώρες , αλλά ήταν τυχερός που το είδαν περισσότεροι για να πραγματοποιήσουν τη διάσωσή του.

Όπως φάνηκε σε βίντεο, οι αστυνομικοί έσπασαν σταδιακά ένα από τα τζάμια του οχήματος για να μπορέσουν να το αφαιρέσουν , ενώ επέτρεψαν να μπει αέρας και να αναπνεύσει το σκυλάκι μετά από ώρες.



Οι αστυνομικοί είχαν τα απαραίτητα εργαλεία για να σπάσουν το τζάμι, οπότε δεν άργησαν να το κάνουν. Ένας από αυτούς έφτασε από το ίδιο παράθυρο για να ανοίξει την πόρτα, αλλά προφανώς ήταν κλειδωμένη και έπρεπε να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες.

Αφού επέμειναν, τελικά κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να βγάλουν το σκυλάκι έξω . Του έδωσαν μπισκότα για να τους εμπιστευτεί και να ανακτήσει την ενέργεια του.

Χαϊδεύτηκε και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για θεραπεία μετά το μαρτύριο. “Ευχαριστώ τους φροντιστές Νεοϋορκέζους που είδαν αυτό το σκυλάκι κλειδωμένο σε ένα αυτοκίνητο για περισσότερες από 2 ώρες και κάλεσαν το 911!” έγραψε το τμήμα στο Twitter .



Μετά από αυτό το επεισόδιο, προσελήφθη από την οργάνωση διάσωσης ζώων ASPCA μέχρι που ο επίσημος Maharaj , που συμμετείχε στη διάσωσή του, αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

«Αυτό το σκυλάκι δεν θα το παραμελήσουμε ποτέ ξανά ! Πριν από ένα μήνα, αυτό το γλυκό σκυλί διασώθηκε αφού ο ιδιοκτήτης του τον άφησε στο κλειδωμένο αυτοκίνητό του για ώρες. Χθες, ένας από τους διασώστες του, ο αξιωματικός Maharaj, τον υιοθέτησε !». , έγραψε στο Twitter με μια εικόνα και των δύο.

Δείτε τη διάσωση παρακάτω.

Μια νέα και καλύτερη ζωή περιμένει το μικρό σκυλάκι μετά από εκείνο το φρικτό επεισόδιο, ενώ οι αστυνομικοί δεν θα σταματήσουν να κάνουν τη δουλειά τους και θα συνεχίσουν την έρευνα για να βρουν ποιος ευθύνεται.


ΠΗΓΗ   pet-sitting.gr