Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια, στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, για τον άψογο επαγγελματισμό και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Με μεθοδικότητα και ζήλο, βρέθηκαν στα ίχνη μιας από τις μεγαλύτερες στα ιστορικά χρονικά φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή της Λάρισας, ανακαλύπτοντας άνω των 2.000 δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ προέβησαν και στη σύλληψη ενός αλλοδαπού που φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων Ναρκωτικών και την ταυτοποίηση δύο ακόμη δραστών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η επιτυχία αυτή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. Λάρισας, αποτελεί προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που επιδεικνύουν οι Αστυνομικοί της Δ.Α. Λάρισας αλλά και της άψογης συνεργασίας των αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας, όπου παρά την έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό λόγω θερινών αδειών, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι με το φιλότιμό τους, πιστοί στον όρκο τους, δηλώνουν παρόντες, στην πάταξη της εγκληματικότητας.

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στηρίζει ως ελάχιστη ανταμοιβή τον δύσκολο και πολλές φορές άνισο αγώνα των συναδέλφων μας της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας!