Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Λέσβου - Ε.Σ.ΦΥ.Λ. διοργανώνει την Κοινωνική Εκδήλωση στήριξης "Ας Κάνουμε τους Ήρωες πιο δυνατούς" για το νεοσύστατο Παράρτημα Λέσβου του Συλλόγου "ΦΛΟΓΑ" Γονέων, παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια . 


Συν διοργανωτές στη δράση αυτή είναι : Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Κοινότητα Συνεργασίας Πολιτών Λέσβου . Συμπαραστάτες μας από τη πρώτη στιγμή είναι το Τοπικό Παράρτημα του Συλλόγου "ΦΛΟΓΑ" καθώς και πολλοί εθελοντές , φορείς και καταστήματα της Λέσβου.

Ας Κάνουμε τους Ήρωες πιο Δυνατούς !

Δίνουμε το Παρόν στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης , τη Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:30. Είσοδος Ελεύθερη για όλους !


Στην εκδήλωση συμμετέχουν Μουσικά (σειρά εμφάνισης) :

- Anima

- ΕΦΑΠΑΞ


Συμμετέχουν Χορευτικά (σειρά εμφάνισης) :

- Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Μυτιλήνης "Αρίων".

- Σχολή Χορού "Danza Pasion".΄


- Εν όψει των 100 Χρόνων Μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφής θα υπάρξει Έκθεση αντικειμένων του Μικρασιατικού Πολιτισμού , Συμμετέχει :

- Ένωση Μικρασιατών Δήμου Δυτικής Λέσβου.


Συμμετέχει στην υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης :

- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Λέσβου.


Εθελόντρια Διερμηνείας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας :

- Παπαδημητρίου Μάρω , Κοινωνική Λειτουργός.


Παρουσίαση της Εκδήλωσης :

- Ειρήνη Τσαουσέλλη , Κοινωνιολόγος , Μέλος Κοινότητας Συνεργασίας Πολιτών Λέσβου.


Στην Οπτικοακουστική Κάλυψη της Εκδήλωσης Συμμετέχουν :

- Χορηγοί Επικοινωνίας Εκδήλωσης

- Γιάννης Γουγούλας (Φωτογράφος)

- Φώτης Καρπετής (Χειριστής drone)


Τα γραφιστικά της Εκδήλωσης είναι από : Το γραφιστικό γραφείο REPROGRAPHICS και τη Σάββα Αντωνία.



Ευχαριστούμε Όλους τους Μεγάλους Χορηγούς , υποστηρικτές , Χορηγούς Επικοινωνίας για τη πολύτιμη συνδρομή τους !

Επιπλέον , ευχαριστούμε τον Δήμο Μυτιλήνης για τη παραχώρηση του χώρου, την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου , τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, τα μουσικά συγκροτήματα Anima και ΕΦΑΠΑΞ καθώς και τον Χορευτικό Σύλλογο Αρίων και Σχολή Χορού DANZA PASION , την ΕΟΔ Λέσβου, την Ένωση Μικρασιατών Δ. Δυτικής Λέσβου , την κ. Σάββα Αντωνία και όλους τους εθελοντές μας για την αφιλοκερδή παρουσία και εργασία τους!


Λίγα λόγια για τη Κοινότητα Συνεργασίας Πολιτών Λέσβου :

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου ιδρύει την «Κοινότητα Συνεργασίας Πολιτών». Μια κοινότητα με όραμα, μια μεγάλη ομάδα πολιτών και αστυνομικών που θα συνδράμουμε από κοινού στο βαθμό του εθελοντισμού με διάφορες δράσεις. Εάν θες να γίνεις και εσύ Μέλος – Εθελοντής αυτής της ομάδας, μπορείς! Μπες στο https://esfyl.gr/%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ae%cf%82/ μάθε περισσότερα και κάνε δωρεάν εγγραφή!


Λίγα λόγια για τη Φλόγα :

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Η Φλόγα είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Χαρακτηριστικά δηλώνουν, "Είμαστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Μέσα από τις οργανωμένες δράσεις μας, στηρίζουμε τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των παιδιατρικών νοσοκομείων και συνδράμουμε στην αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας." Μπες εδώ και ενημερώσου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Φλόγα. https://www.floga.org.gr/

Το νεοσύστατο παράρτημα Φλόγας στη Λέσβο απέκτησε Δημόσια Ομάδα στο Facebook μπες εδώ https://www.facebook.com/groups/aris.apost22/about και ενημερώσου για τις επόμενες δράσεις της Φλόγας..

Τέλος, μπορείς να ενημερώνεσαι για όλες τις δράσεις της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Λέσβου , πάτα like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου για διάφορα Αστυνομικά νέα στο esfyl.gr . Επιπλέον, για οποιαδήποτε επικοινωνία , καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ένωσης , είτε μέσω e-mail , είτε μέσω της ειδικής πλατφόρμας επικοινωνίας στο esfyl.gr .


Στήριξε τη προσπάθεια μας, ενίσχυσε το νεοσύστατο παράρτημα της Φλόγας στη Λέσβο !


bordernews.gr