Άμεση η σύλληψη του δράστη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σήμα για σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό στην πλατεία ελευθερίας Δράμας, έλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π.Τ.».

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον σημείο ένα αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος τους δήλωσε ότι άγνωστος άνδρας με λευκό πουκάμισο και χακί παντελόνι τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο παθών μεταφέρθηκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του υπέδειξαν φωτογραφικό υλικό σεσημασμένων και σε μια από τις φωτογραφίες αναγνώρισε ο παθών το πρόσωπο του δράστη. Άμεσα στήθηκε η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψής του.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν μετά από επισταμένες αναζητήσεις στις 14:00 το μεσημέρι να κινείται επί τις οδού Φιλίππου, όπου διέφυγε της σύλληψης, περνώντας του χειροπέδες και οδηγώντας τον ενώπιον της δικαιοσύνης με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, νομοθεσία περί όπλων και οπλοχρησία.