Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τρεις αλλοδαπούς

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη και 27χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Άρτας ως ηθικός αυτουργός


Κατασχέθηκαν τ o ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, -2- κινητά τηλέφωνα και

-2- κάρτες sim

Συνελήφθη στις ( 04 - 08 -2022 ) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας ς, 29χρονος ημεδαπός , για παράνομη μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης , Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα , τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 18 ετών , ο οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα .

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, την ανωτέρω μεταφορά οργάνωσε και κατεύθυνε τηλεφωνικά ως ηθικός αυτουργός 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη σήμερα (05-08-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι .Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, - 2 - κινητά τηλέφωνα και - 2 - κάρτες sim .

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας , ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους , οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


bordernews.gr