Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η Αστυνομία στο Κιλκίς για παράνομη μεταφορά 19 προσφύγων, οι οποίοι είχαν προηγουμένως μπει παράνομα στη χώρα μέσω Έβρου

τη σύλληψη ενός 36χρονου που μετέφερε παράνομα με όχημα τύπου 19 πρόσφυγες από τη Συρία, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικους, ύστερα από σχετικό αστυνομικό έλεγχο που έγινε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Ευζώνων, στο Κιλκίς.

Η Αστυνομία και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας ακινητοποίησαν και δεύτερο όχημα, το ποοίο φέρεται να λειτουργούσε ως «προπομπός», με οδηγό έναν 29χρονο, ενώ στη θέση του συνοδηγού καθόταν ένας 14χρονος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το υπερφορτωμένο όχημα κινούνταν προς τα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία. Όπως κατέθεσαν οι Σύροι διακινούμενοι, είχαν εισέλθει τα προηγούμενα 24ωρα παράτυπα στη χώρα μέσω του Έβρου και στόχος τους ήταν να φτάσουν στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη.

Εκτός από τον 36χρονο συνελήφθησαν και οι επιβάτες του δεύτερου οχήματος (όλοι Έλληνες) και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή flash.gr