Στην εξιχνίαση μίας ανθρωποκτονίας ενός 39χρονου που έλαβε χώρα στις 31 Ιουλίου στην Αγία Βαρβάρα και μία απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 36χρονου που έγινε το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2022 στον Άγιο Παύλο στην Αθήνα προχώρησε η ΕΛΑΣ. Δράστης είναι ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν στο Χαϊδάρι, όπου στο αυτοκίνητό τους είχαν δύο Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ηλικίας 37 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία. Ο δράστης της ανθρωποκτονίας στην Αγία Βαρβάρα και της απόπειρας στον Άγιο Παύλο, είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και ληστείες. Ο 22χρονος που ήταν μαζί του σεσημασμενος για κλοπές και ληστείες.

Το κίνητρο στην ανθρωποκτονία στην Αγία Βαρβάρα ήταν η διακίνηση ναρκωτικών, ενώ της απόπειρας στον Άγιο Παύλο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Όπως αποκάλυψε το L&O «λαβράκι» έβγαλε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δυο άτομα Αλβανικής υπηκοότητας στο Χαϊδάρι, καθώς συνελήφθησαν δυο Καλάσνικοφ στο αυτοκίνητό τους.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του αυτοκινήτου να ακινητοποιήσει το όχημα ενώ κινούνταν επί της Λεωφόρου Αθηνών στο Παλατάκι στο Χαΐδάρι.
Το αυτοκίνητο με τα Καλάσνικοφ

Πηγή lawandorder.gr