Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Συλλήψεις δύο ατόμων για παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών


Συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Συστηματικούς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 21χρονο αλλοδαπό και έναν 45χρονο ημεδαπό για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

  • Απογευματινές ώρες χθες (11-09-2022) στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας), αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πλην όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Βρασνών και συνελήφθη ο 21χρονος αλλοδαπός οδηγός του, ενώ στο εσωτερικό του εντοπίσθηκαν 4 αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
  • Ξημερώματα σήμερα (12-09-2022) αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος Κόμβου Ρεντίνας) και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν βρέθηκαν στο εσωτερικό του τρεις αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οπότε και συνελήφθη ο 45χρονος ημεδαπός-διακινητής του οχήματος.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου