Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Συνελήφθησαν 2 άτομα (το ένα με κλεμμένο αυτοκίνητο)για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια


Συνελήφθησαν (2) άτομα για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών


Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο (2) άτομα για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

  • Απογευματινές ώρες χθες (08-10-2022) στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, αλλοδαπό που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
  • Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-10-2022) στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό 41χρονο ημεδαπό, το οποίο δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στο ύψος των Νέων Βρασνών ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη, ακινητοποίησε το όχημα και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του επέβαιναν τρεις (3) αλλοδαποί που στερούνταν εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


bordernews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου