Επιτέθηκε δύο φορές κατά των πεθερικών του ενώ απείλησε και μία εισαγγελέα.


Σε φυλάκιση 7,5 ετών καταδικάστηκε χθες Παρασκευή στον Βόλο ένας 46χρονος Αλβανός για δύο επεισόδια επίθεσης κατά του πρώην πεθερού του, όταν στο ένα του έβαλε μαχαίρι στον λαιμό του και στο άλλο τον είχε κυνηγήσει με ρόπαλο.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, μια οικογένεια στον Βόλο ζούσε μέσα στον φόβο και τις απειλές από τον 46χρονο, ο οποίος είναι επιφανής επιχειρηματίας στην πόλη, αναλαμβάνοντας μέχρι και απευθείας αναθέσεις για κατασκευές έργων από δημόσιους φορείς. Είχε ήδη κριθεί προφυλακιστέος και χθες καταδικάστηκε σε φυλάκιση τόσο για τις επιθέσεις κατά του πρώην πεθερού του όσο και για τις απειλές που είχε κάνει εναντίον της εισαγγελέα.

Χτύπησε την πεθερά του και απείλησε με μαχαίρι τον πεθερό του

Η καταδίκη του αφορά δύο επεισόδια επίθεσης. Στο ένα είχε ανέβει στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς. Μάλιστα, είχε χτυπήσει την πεθερά του και έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του πεθερού του ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε αυτοσχέδιο μπιτόνι γεμάτο βενζίνη.

Κυνήγησε τον πεθερό του με ρόπαλο

Στο άλλο επεισόδιο, είχε κυνηγήσει τον πεθερό του με ρόπαλο. Όλα αυτά "στο όνομα της αγάπης" για το ανήλικο παιδί του που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του. Οι απειλές συνεχίζονταν και μέσα από τη φυλακή, με τον 46χρονο να τηλεφωνεί στο σπίτι των πεθερικών του, εκεί που μένει δηλαδή και η πρώην σύζυγός του, και τους είπε ότι "μόλις γίνει το δικαστήριο θα βγω και σε πέντε λεπτά όπου και να κρυφτείτε θα σας βρω και θα σας σκοτώσω".

Είχε απειλήσει και εισαγγελέα

"Ζούμε μια κόλαση, μέσα στις απειλές και το ξύλο", δήλωσε ο πεθερός του, ενώ "καταπέλτης” ήταν ο εισαγγελέας της έδρας εναντίον του, αφού είχε απειλήσει μια άλλη εισαγγελέα που είχε χειριστεί τις δικές του υποθέσεις, σε σημείο που η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας είχε διατάξει προκαταρκτική έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή thetoc.gr