Αξιότιμε κ.Διευθυντά ΜΗΤΡΑΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΕ, 

  Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Α.Τ Μετεώρων, καθότι την 25/10/2022 με τις γρήγορες κινήσεις τους και την έγκυρη ειδοποίηση προς την επιχείρησή μας Κ.Τ.Ε.Λ Καλαμπάκας, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση πέραν των καθηκόντων τους, κατάφεραν να σώσουν περιουσία απλών ανθρώπων βιοπαλαιστών που παλεύουν καθημερινά να βγάλουν το ψωμί τους. Η σωτήρια επέμβασή σας, μας έσωσε από ολοκληρωτική καταστροφή, με ότι αυτό συνεπάγεται στις οικογένειες των απλών ανθρώπων – εργαζομένων, αλλά και επιπλέον στην επιχείρησή μας.

Με τους επαγγελματίες αυτούς αστυνομικούς η επιχείρησή μας, οι υπάλληλοι αυτής με τις οικογένειές τους, αλλά και οι απλοί άνθρωποι του Δήμου Μετεώρων, αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Αξιοσημείωτο δε το γεγονός είναι πως απετράπη πυρκαγιά στην οποία δεν είναι καθ΄ ύλην αρμόδιοι. Με την σωτήρια επέμβασή τους, είχαμε ευτυχές γεγονός να μην λάβουμε αρνητική δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης. Αλλά επιπλέον αυτού δεν έλαβαν και την δέουσα δημοσιότητα οι συνάδελφοί σας.

Η σωτήρια επέμβαση ήταν τόσο καίρια, η οποία με την σειρά της βοήθησε πάρα πολύ στην κοινωνία μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό στην περιοχή μας αλλά και για την επιχείρησή μας που δραστηριοποιείται στις μεταφορές ανθρώπων. Καθότι όπως γνωρίζετε πολύ καλά έρχεται το τριήμερο της μεγάλης μας επετείου (28ης Οκτωβρίου) και η περιοχή μας είναι γεμάτη τουρίστες, 

Εδώ θέλω να σας αναφέρω τα ονόματα των αστυνομικών που με αυτοθυσία μας έσωσαν και να τους ευχαριστήσω θερμά. 
Είναι οι εξής αξιότιμοι αστυνομικοί: στο δίκυκλο Α10 τους Α.Τ Μετεώρων αρχιφύλακα Ευάγγελο Παπακώστα, στο Α3 περιπολικό αρχιφύλακα Τάτσιο Βάϊο και αρχιφύλακα Σαμαρά Χρήστο, στο δίκυκλο Α12 αρχιφύλακα Νικόλαο Καραμπά. 

 Όπως και στον διοικητή τους που με την σειρά αυτών έχει επιλέξει τους πλέον ικανούς αστυνομικούς για το δύσκολο έργο που έχετε στην κοινωνία μας. Σας ευχαριστούμε θερμά. Το λιγότερο είναι να σας αποστείλω την ευχαριστήρια αυτή επιστολή για το πέραν του καθήκοντός σας.

Μετά τιμής, Κ.Τ.Ε.Λ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 
Ιδιοκτήτης αυτής ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 



ΠΗΓΗ    kalabakacity.gr - bordernews.gr