Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός για απόπειρα ληστείας στην Ηλεία


Ο ανήλικος διέρρηξε οικία ηλικιωμένης και αποπειράθηκε με την άσκηση σωματικής βίας να της αφαιρέσει χρήματα


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 16χρονου αλλοδαπού, συνεργού του συλληφθέντα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με τον 16χρονο, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης γυναίκας, στην οποία αφού άσκησαν σωματική βία, προκαλώντας ελαφρές σωματικές βλάβες στο κεφάλι και στο σώμα της, αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε έρευνα από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο ανήλικων κατηγορούμενων και χθες το μεσημέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 17χρονο, σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμού του συνεργού του.


bordernews.gr