Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Μπουρναζίου


Κατασχέθηκαν -418- γραμμ. κοκαΐνη, -1,2- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, -1- πιστόλι, -33- φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των -59.040- ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο


Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 31-10-2022, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και του Νόμου Περί Όπλων.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή των Δυτικών προαστίων και κυρίως στο Μπουρνάζι , επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού "προφίλ", ο εντοπισμός του και η πιστοποίηση της δράσης του.


Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες της 31-10-2022, στο πλαίσιο νομότυπης ενεργηθείσας έρευνας κατελήφθη στο Περιστέρι , εντός της οικίας του, να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση, είκοσι (20) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους -418- γραμμαρίων και αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους -1,2- γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν επίσης, ένα (1) πιστόλι, τριάντα τρία -33- φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των -59.040- ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


bordernews.gr