Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθησαν χθες (18-11-2022),σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Ξάνθης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αξιωματούχων του FRONTEX συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.


Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι στον οικισμό Λαβάρων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


bordernews.gr