Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πέλλας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.


Με πρωτοβουλία και πρόσκληση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 07/11/2022, συνάντηση με αντιπροσωπία της Ένωσής μας.

Η Ένωσή μας επικεντρώθηκε, και ενημέρωσε τον κ.Υπουργό, σε θέματα που άπτονται του μεταναστευτικού ζητήματος στον Νομό Πέλλας και απασχολούν τους Συναδέρφους που επιχειρούν και είναι επιφορτισμένοι να διασφαλίσουν το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών, της περιοχής αρμοδιότητας.

Συμφωνήσαμε ότι η αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη φύλαξη των συνόρων μας, αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα. Για τον λόγο αυτό, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις, όπου κριθεί απαραίτητο, αφού πρωτίστως κατατεθούν εγγράφως προτάσεις από την Ένωσή μας προς την Πολιτική αλλά και τη Φυσική μας Ηγεσία. 

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πέλλας έχει υποχρέωση να προασπίζεται τα εργασιακά συμφέροντα, των μελών της, καθώς επίσης να αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους, και να ενημερώνει άμεσα και αναλυτικά την Πολιτική αλλά και τη Φυσική μας Ηγεσία, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος  ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΧΑΡΑ

Ο Γενικός Γραμματέας   ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



bordernews.gr