Επιστροφή στα παρκέ και στις εθνικές κατηγορίες για τον διαιτητή Μάριο Τζαγκατζή μετά την περιπέτεια της υγείας του τον περασμένο Μάρτιο


Ο Τζαγκατζής είχε αποσυρθεί από τα εθνικά και τα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς διεγνώσθη με μυοκαρδίτιδα και έπειτα από θεραπείες που ακολούθησε επιστρέφει πιο δυνατός στα παρκέ. Μάλιστα, ο διαιτητής συμμετείχε επιτυχώς στις επαναληπτικές εξετάσεις γραπτές και αγωνιστικές του 40ου Ετήσιου Εθνικού Σεμιναρίου Διαιτησίας έχοντας θέση ξανά στους πίνακες της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου με ανακοίνωση τους συγχαίρουν τον Μάριο Τζαγκατζή για την επιτυχία του. 

Αναλυτικά:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου συγχαίρουν το μέλος και Γενικό Γραμματέα μας ΤΖΑΓΚΑΤΖΗ ΜΑΡΙΟ για την επιτυχία του στις επαναληπτικές εξετάσεις του 40ου Ετήσιου Εθνικού Σεμιναρίου Διαιτησίας και τη συμμετοχή του στους πίνακες της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Τον προηγούμενο Μάρτιο ο Μάριος Τζαγκατζής για λόγους υγείας (Μυοκαρδίτιδα) αποσύρθηκε από τα Εθνικά και τοπικά Πρωταθλήματα. Ύστερα από μήνες θεραπειών και με την έγκυρη γνωμοδότηση των θεραπόντων ιατρών του επετράπη η επιστροφή στην αγωνιστική δράση άνευ περιορισμών.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) για την αμέριστη συμπαράσταση ως προς το μέλος μας και την ευκαιρία συμμετοχής του στις επαναληπτικές εξετάσεις του 40ου Ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτησίας όπου πέρασε και επιτυχώς τις γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις. Με την επιστροφή του συναδέλφου μας στα παρκέ των Εθνικών και Τοπικών Πρωταθλημάτων, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επάνοδο, ΥΓΕΙΑ και καλά παιχνίδια."

ΠΗΓΗ   sportlesvos.gr


Ο Μάριος Τζαγκατζής δήλωσε :

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας ! 

Η επικείμενη επιστροφή μου στα παρκέ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για μένα καθώς σιγά σιγά "επιστρέφω" και εμπράκτως στη καθημερινότητα προ Μυοκαρδίτιδας. Ευχαριστώ από καρδιάς το γιατρό μου κ. Σταματογιάννη (πρωτίστως για την υπομονή του), την οικογένεια μου για τη στήριξη , τη προσωπική μου φίλη και Πρόεδρο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου Eleni Marigli που στάθηκε δίπλα μου από τη πρώτη στιγμή.

Τέλος, θέλω να σταθώ στην ευκαιρία που μου έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ ώστε να αποτελώ και πάλι ενεργό Διαιτητή στις εθνικές κατηγορίες . 8 μήνες μετά έπεσε πολλή πείνα , λιώσιμο στο τρέξιμο και διάβασμα σε μόλις 10 μέρες αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και επιστρέφουμε πιο δυνατοί !!


bordernews.gr