Ανακοίνωση για τον τραυματισμό του αστυνομικού που παραλίγο να χάσει το μάτι του, όταν κατά την διάρκεια σύλληψης ενός 56χρονου, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο πρόσωπο, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κίσσαμο.

«Αυτή είναι για «κάποιους» μία «καθιερωμένη» και «τυπική» εκτέλεση εργασίας, η οποία δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο…» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι αστυνομικοί.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων:

«Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:15΄η απογευματινή περιπολία του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, επανδρωμένη με δύο συναδέλφους – μέλη μας, εκτελούσε την περιπολία της στην ευρύτερη περιοχή του ομώνυμου Δήμου. Εκείνη την ώρα, έλαβε εντολή να προβεί σε σύλληψη ατόμου, κατόπιν σχετικής εγκλήσεως που υποβλήθηκε εις βάρος του.

Οι συνάδελφοί μας, εντόπισαν το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στη θέα τους προσπάθησε να διαφύγει. Έτρεξαν να τον ακινητοποιήσουν και στην προσπάθειά τους αυτή, ο μετέπειτα συλληφθείς, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον έναν συνάδελφό μας, ελάχιστα χιλιοστά δίπλα από το μάτι του και τον έτερο συνάδελφό μας ελαφρότερα.

Οι 2 συνάδελφοί μας έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και συνέλαβαν τον δράστη οδηγώντας τον στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου για τα περεταίρω.

Αυτή είναι για «κάποιους» μία «καθιερωμένη» και «τυπική» εκτέλεση εργασίας, η οποία δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο…

Αυτή είναι για «κάποιους», μία αναλώσιμη μερίδα εργαζομένων -55.000-,στους οποίους πετάμε καθρεφτάκια κάθε τόσο και λιγάκι…sms…αύξηση ορίου ωρών βραδινής εργασίας και όχι αύξηση ωριαίας αποζημίωσης…

Αυτή είναι για «κάποιους», μία αναλώσιμη μερίδα εργαζομένων, τους οποίους κοροϊδεύουμε ότι ΘΑ ΘΑ ΘΑ αναγνωρίσουμε το επάγγελμά τους ως επικίνδυνο, μέχρι τότε όμως θα έρθουν οι εκλογές και όλως τυχαίως δυστυχώς δεν πρόλαβαν να το κάνουν…

Αυτοί είναι για «κάποιους» οι «δεδομένοι»…σύμφωνα με τους παρατρεχάμενους αυλικούς τους…

Σας συμβουλεύουμε να τους αλλάξετε σύντομα γιατί την υπέρτατη στιγμή της Δημοκρατίας μας θα τρίβετε τα μάτια σας…

Πηγή cretapost.gr