Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τίμησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων 


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τίμησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων μέσω του προέδρου της Χαρέλα Παναγιωτη, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και την φύλαξη των συνόρων, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λυρικής Σκηνής "Σταύρος Νιάρχος". 

Στη χθεσινή βραδιά, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απονεμήθηκαν τα βραβεία Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας. Στην κατηγορία ειδικών βραβεύσεων απονεμήθηκαν βραβεία, στην Πολεμική Αεροπορία, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, στον Ερυθρό Σταυρό , στον ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πέτρουνια, αλλά και σε έναν ιδιαιτερο αριστούχο μαθητή που πέτυχε σε τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό Ιδρυμα.

Την απονομή στον πρόεδρο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Χαρέλα Παναγιωτη έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και το μέλος του Δ Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρη Βαρδακώστα.

Ο κ. Χαρέλας ευχαρίστησε ιδιαίτερα για αυτή την ξεχωριστή βράβευση τόσο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. 

Υπογράμμισε πως εδώ και χρόνια μέλημά της Ομοσπονδίας είναι η επαφή και η επικοινωνία με την ίδια την κοινωνία ώστε να αναγνωρισθεί από όλους αυτή η προσπάθεια που κάνει ολό το προσωπικό στα σύνορα, στην ενδοχώρα και στα νησιά. Η επιβράβευση αυτή αποδεικνύει πως η κοινωνία όχι μόνο αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια αλλά την υποστηρίζει και εμπράκτως. 

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως παρόλες τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό, αυτό που είναι σημαντικό είναι η πολιτική βούληση για να αντιμετωπίσουμε τις κάθε προκλήσεις. Διαβεβαίωσε πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση όλα τα άλλα έπονται και πάντα θα τα καταφέρνουμε.

Την υποστήριξη τους στους συνοριοφύλακες επεσήμαναν και ο Περιφειάρχης Αττικής κ. Πατούλης όπως επίσης και ο κ. Βαρδακώστας για το Ε.Ε.Α.


Δείτε εδώ την σχετική απονομή του ειδικού βραβείου στον πρόεδρο της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

bordernews.gr