Με μεγάλη συγκίνηση παρακολουθήσαμε τον συνάδελφο μας Συνοριακό Φύλακα Σταμάτη Τώρα με καταγωγή από τη Λέσβο να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο 6ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα WUSHU KUNG FU στο άθλημα του SANDA.



Ακολουθεί Δελτίο τύπου :


Μυτιλήνη, 15/11/2022. “Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Λέσβου συγχαίρουν τον συνάδελφο κ. Τώρα Σταμάτη για τη κατάκτηση της 3ης θέσης στο 6ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα WUSHU KUNG FU στο άθλημα του SANDA. Του ευχόμαστε ολόψυχα πάντα επιτυχίες , με τα χρώματα της Εθνικής να μας κάνει περήφανους όπως και τώρα .”



Ο κ. Τώρας σε ανάρτηση του δήλωσε:


“Το Πανευρωπαϊκό έλαβε τέλος πριν μερικές ώρες και γυρίζουμε πίσω με ένα χάλκινο μετάλλιο. Πάλεψα και κατάφερα να ανεβάσω τη Σημαία μας στο βάθρο. 

Τώρα αν υπήρχε η προοπτική για υψηλότερο σκαλί δεν έχει σημασία είναι μεγάλη ευθύνη να παίζει κανείς για το Εθνόσημο και παίζουν πολλοί παράγοντες το ρόλο τους. Οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν θα είναι πολύτιμοι σύμμαχοι για τις μάχες που έπονται ! Θέλω να ευχαριστήσω το δάσκαλο μου Γιαννης Βασιλακακης και τη σχολή μου Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Λέσβου “Χρυσός Δράκος” που με τη καθοδήγηση τους έφτασα ως εδώ. Τέλος θέλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα απτή καρδιά μου στην Ένωση Συνοριακών Φυλακών Λέσβου( https://esfyl.gr/ ) γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει ότι κατάφερα γιατί πολύ απλά δε θα ήμουν εδώ ! 

Είναι ωραίο να βλέπεις ανθρώπους που κατανοούν τη σοβαρότητα του να παλεύει κάποιος για την Ελλάδα μας και να γίνονται σύμμαχοι του σε αυτόν τον αγώνα ! 

Και πάλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις αρχές σας και για το ότι δώσατε στη λέξη συνάδελφος την υπόσταση που της αναλογεί! “


bordernews.gr