Ο 45χρονος κρίθηκε ένοχος για την επίθεση σε δύο αστυνομικούς μέσα σε κλούβα - Ζήτησε συγγνώμη στην απολογία του


Στη φυλακή οδηγείται ο 45χρονος από το Μπαγκλαντές που κάρφωσε με τζάμι δύο αστυνομικούς και τους ράντισε με τα ούρα του όταν τον προσήγαγαν τον περασμένο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο 45χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, φθορά πραγμάτων που χρησιμεύουν για κοινό όφελος και για παράνομη οπλοφορία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 105 μηνών χωρίς αναστολή! Παράλληλα, δεν δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση και έτσι ο 45χρονος θα εκτίσει την ποινή του.

Οι αστυνομικοί, όπως κατέθεσαν, προχώρησαν στην προσαγωγή του 45χρονου στην οδό Μοναστηρίου καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Μέσα στο όχημα, το οποίο ήταν κλούβα, ο 45χρονος άρχισε να χτυπάει δυνατά το όχημα και έσπασε το διαχωριστικό τζάμι. Με κομμάτι γυαλιού ο κατηγορούμενος τραυμάτισε στον λαιμό τους δύο αστυνομικούς και στη συνέχεια τους ράντισε με τα ούρα του, τα οποία είχε μέσα σε μπουκαλάκι.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 45χρονος από το Μπαγκλαντές παραδέχθηκε τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς, σημείωσε ωστόσο πως δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για έλεγχο της ΕΛΑΣ, καθώς δεν μιλάει ελληνικά.


ΠΗΓΗ voria.gr