Τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων αστυνομικών Δημήτρη Κώτση και Κώστα Βλαχοπάνου τελέστηκε στην Τρυγόνα με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων


Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων , εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Χρήστος Μιχαλάκης και Ιωάννης Μποτίνας ο Προϊστάμενος ΔΕΣΕ Τρικάλων κ.Παπαγεωργίου Αναστάσιος ,τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου, εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/Υ Μπριασούλης Δημήτριος, εκ μέρους της Δ.Α Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , εκ μέρους της Δ.Α. Τρικάλων ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μήτραινας Δημήτριος και ο Δ/της του Α.Τ. Μετεώρων Α/Υ Λαφαζάνης Ευάγγελος.

«Ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων αποτίουμε φόρο τιμής στους συναδέλφους μας, οι οποίοι θυσίασαν ότι ιερότερο υπάρχει, την ίδια τους την ζωή, στον βωμό του καθήκοντος και καλούμε την Πολιτεία επιτέλους να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό ως οφείλει» σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ   epiruspost.gr