Έχοντας αυξημένη ενσυναίσθηση και μείζονα κριτική αποτίμηση των γεγονότων, η Ένωση μας ανέλαβε πρωτοβουλία και απέδωσε εμπράκτως την πρέπουσα τιμή και αναγνώριση, που επιβάλλεται να αποδίδεται σε ξεχωριστούς Ανθρώπους που διαχρονικά έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την Αστυνομία και τους ανθρώπους της.

Παρουσία του Διευθυντού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχου κ. Σουρμελή Κωνσταντίνου, απέδωσε την προσήκουσα τιμή στον Επιχειρηματία, κ. Αλμπάνη Ευάγγελο, απονέμοντάς του ειδική ευχαριστήρια αναμνηστική πλακέτα, ως ελάχιστη συμβολική αναγνώριση της συνεχούς, ανιδιοτελούς και πολυσχιδούς προσφοράς του στο προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και στις οικογένειές τους.



Αρ.Πρωτ 25/2022 Αθήνα, 04/12/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση μας,καθ’ όλη της θητεία της ως συνδικαλιστικό όργανο, μεριμνά, μεταξύ άλλων, αθόρυβα, αλλά έμπρακτα, να λαμβάνει κατάλληλα μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωήςτων μελών της και τη στήριξη των οικογενειών τους. Μπορεί, βεβαίως και πράττει το καλύτερο δυνατό, επειδή αγνοί φίλοι της Αστυνομίας και Άνθρωποι με συνεχή, ανιδιοτελή και κυρίως έμπρακτη και γενναιόδωρη προσφορά, διαθέτουν ανιδιοτελώς τα αναγκαία, φροντίζουν για την βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και ταυτόχρονα ενισχύουν παντοιοτρόπως τις οικογένειες τους.
Έχοντας αυξημένη ενσυναίσθηση και μείζονα κριτική αποτίμηση των γεγονότων, η Ένωσή μας ανέλαβε πρωτοβουλία και απέδωσε εμπράκτως την πρέπουσα τιμή και αναγνώριση, που επιβάλλεται να αποδίδεται σε ξεχωριστούς Ανθρώπους που διαχρονικά έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την Αστυνομία και τους ανθρώπους της.

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αποφάσισε αναφανδόν την ανάληψη έμπρακτων πρωτοβουλιών αναγνώρισης της προσφοράς ευαισθητοποιημένων πολιτών και επιχειρηματιών και παρουσία του Διευθυντού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχου κ. Σουρμελή Κωνσταντίνου, απέδωσε την προσήκουσα τιμή στον Επιχειρηματία, κ. Αλμπάνη Ευάγγελο, απονέμοντάς του ειδική ευχαριστήρια αναμνηστική πλακέτα, ως ελάχιστη συμβολική αναγνώριση της συνεχούς, ανιδιοτελούς και πολυσχιδούς προσφοράς του στο προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και στις οικογένειές τους.
Στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης, το Προεδρείο της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον κ. Αλμπάνη Ευάγγελο στο γραφείο του Προϊσταμένου της Δ/νσης και τον ευχαρίστησε από καρδιάς για το αμέριστο, πολυεπίπεδο, συνεχές και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για το προσωπικό, καθώς και την υλική βοήθεια που μας προσέφερε μέχρι σήμερα.

Ο Ταξίαρχος κ. Σουρμελής Κωνσταντίνος με εύστοχη παρέμβαση, ευχαρίστησε θερμά τον Κύριο Αλμπάνη εκ μέρους της διοίκησης για την προσφορά και τη συνολική υποστήριξη που προσφέρει σε όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, δεδομένου ότι με τον τρόπο αυτό επικουρεί και συνεργεί στη σφυρηλάτηση της ενότητας και της αποτελεσματικότητας του δύσκολου έργου τους, προσέτι δε τα ενδυναμώνει ψυχικά, αφού γνωρίζουν πως η σύννομη κοινωνία είναι αρωγός τους και βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους.

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον Κύριο Αλμπάνη ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Αττικής κ. Μπόζιαρης Θωμάς εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου.

Χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης, είναι πασίδηλο πως τέτοιες ενέργειες, όπως αυτές του Κυρίου Αλμπάνη Ευαγγέλου, αποκτούν μέγιστη σημασία σε μια περίοδο κρίσης, με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις σε όλους μας και γι’ αυτό οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε πανηγυρικά, έμπρακτα και καθολικά, καθόσον μας δίνουν το έναυσμα να συνεχίσουμε με περισσότερη ζέση, πιο έντονα και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας την τάξη και ασφάλεια που ταχθήκαμε να υπηρετούμε, αναβαθμίζοντας παράλληλα και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της Χώρας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Πηγή eaydana.gr