Μία όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, για τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων και του πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή και την αρωγή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων και της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η Δημοτική Φιλαρμονική έπαιξε κάλαντα και τραγούδια στον αύλειο χώρο του Πνευματικού κέντρου, ενώ στη συνέχεια διοργανώθηκε ένα παιδικό πάρτι γεμάτο κέφι και χαμόγελα για τα παιδιά, που διασκέδασαν με το μάγο και με την θεατρική παράσταση με όμορφα σκετς του Κοσμά Παναγιώκα.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης μία έκπληξη περίμενε τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων, καθώς σκόρπισαν κέφι και ενθουσιασμό με την παρουσία τους χαρακτηριστικές φιγούρες του «Μύλου των Ξωτικών».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας, ο Διευθυντής της Α.Δ. Τρικάλων Δημήτρης Μήτραινας και ο Πρόεδρος των της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιάννης Αναγνώστου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ως Ένωση θα στηρίξουν τις οικογένειες των Αστυνομικών που το 2022 απέκτησαν τέκνο, με ένα συμβολικό ποσό. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια και θα γίνεται όσο υπάρχουν οι δυνατότητες.



ΠΗΓΗ   trikalain.gr