Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάτρα για εξάρθρωση σπείρας ληστειών και κλοπών, με τον γιο καταδικασμένου μέλους της 17Ν να είναι μεταξύ των επτά συλληφθέντων.

Στους επτά ανέρχονται οι συλληφθέντες της αστυνομικής επιχείρησης στην Πάτρα, για την εξάρθρωση σπείρας ληστειών και κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ο γιος καταδικασμένου μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Πραγματοποίησαν επτά ληστείες σε τράπεζες, υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. και σε ένα σουπερμάρκετ, όλες με όπλα και περούκες που βρέθηκαν στις κατ’ οίκον έρευνες, όπου επίσης οι πέντε στους επτά συλληφθέντες διατηρούσαν υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης στα σπίτια τους και στην κατοχή τους βρέθηκαν και 18 κιλά κάνναβη.

Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν και οι ηλεκτρονικοί τους υπολογιστές που θα ελεγχθούν εργαστηριακά, μήπως βρεθούν και τυχόν άλλα στοιχεία σε βάρος τους για παράνομες δραστηριότητες. Με την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

Πηγή news247.gr