Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας με τον Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Ιωάννη προς επίλυση προβλημάτων της Δ.Α. Φλώρινας....


Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών:

Σε συνέχεια των συναντήσεων του Σωματείου με συνδικαλιστικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες προς επίλυση πάγιων αλλά και έκτακτων προβλημάτων της Δ.Α. Φλώρινας, την 16-01-2023 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Ιωάννη για το θέμα της ενίσχυσης της Δ.Α. Φλώρινας με έμψυχο δυναμικό στις επικείμενες τακτικές μεταθέσεις καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν τους αστυνομικούς της Φλώρινας.

Από πλευράς του ο κ. βουλευτής, εξήρε την προσπάθεια του σωματείου μας για την διασφάλιση των συμφερόντων των Αστυνομικών της Δ.Α. Φλώρινας και υποσχέθηκε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν υπόψη του.


Ο κ. Βουλευτής ανέφερε σχετικά :

Την Δευτέρα 16/01/2023 είχα την χαρά να υποδεχτώ στο πολιτικό μου γραφείο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας κ. Γιάννη Μουρατίδη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αθανάσιο Ταντση. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο συνεργάτης μου και Αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) κ. Γιώργος Ψαλλιδας.

Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές με ενημέρωσαν για το σοβαρό θέμα της έλλειψης σε έμψυχο δυναμικό της Δ.Α Φλώρινας καθώς υπήρξαν αρκετές συνταξιοδοτήσεις και προέκυψαν αρκετά κενά τα οποία δεν αναπληρώθηκαν. Δεσμεύτηκα από την πλευρά μου να θέσω το θέμα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Π. Θεοδωρικακο, έτσι ώστε να υπάρξει μια πρώτη ενίσχυση με τις τακτικές μεταθέσεις του Ιουλίου άλλα και γενικότερα να υπάρξει ένας μελλοντικός σχεδιασμός για την ανανέωση του προσωπικού.

Τέλος συζητήσαμε και για άλλα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Φλώρινας και ζήτησα να μεταφέρουν τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος , που νυχθημερόν εργάζονται για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους του νομού.

bordernews.gr