Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Σε συνέχεια της καλής δουλειάς που γίνεται στο Τ.Σ.Φ. Κ.Κλεινών Φλώρινας από Διοίκηση και Προσωπικό συνελήφθη την 21-01-2023 το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, 52χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 52χρονο σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -16,8-γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης και -6,8- γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα , ιδιοκτησίας του 52χρονου, σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -529,3- γραμμάρια μεικτού βάρους ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, μεικτού βάρους -48,3- γραμμαρίων και -20- φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.


bordernews.gr